2016 Cadillac CTS-V Özellikleri Açıklandı

Cadillac CTS-V 2016 lüks performans otomobili bazı ayrıntıları verildi ve bir canavar olacak gibi geliyor. 2016 CTS-V 2015 yılı yaz sonunda bayilikler verecektir ve kaputun altında bir 6.2L V8 motor paket olacak. Bu motor 2016 Cadillac CTS-V 112 yıllık tarihinin en güçlü ürününü yapmak için yeterli güç ve torka sahiptir.

Kompresörlü V8 motoru 640hp ve tork 630 lb-ft üretecek. Bu kadar güç ve tork 200 mph bir hızı CTS-V iterek elde edecektir. Performansı bu düzeyde yüksek olan bir 4 kapılı lüks otomobil geliyor aklınızda bulundurun. Ne yazık ki,  2 kapılı versiyonu açıklanmadı.

Cadillac araba ile 3.7 saniyede 60 mph ulaşabilirsiniz. Diğer özellikler standart karbon fiber kaput ve mevcut karbon fiber havalandırma, ön splitter, arka spoyler ve arka difüzör yer alıyor. Araç çevresinde Brembo frenler performans ve üçüncü nesil Manyetik Sürüş Kontrolü süspansiyon yer alır. Bu V8 tüm güç bir 8 vitesli kürek vardiya otomatik şanzıman ile yola gider. Recaro koltuklar mevcuttur ve Caddy yapışkan Michelin Pilot Super Sport lastikleri ile araba donatılmıştır.

 

2016 Cadillac CTS-V Özellikleri Açıklandı
2016 Cadillac CTS-V Özellikleri Açıklandı

Kaynak: GM

Paylaş
Önceki İçerikiCloud Hack Olayları Bitmek Bilmiyor
Sonraki İçerik12 inç MacBook Air 2015’te Üretime Girecek
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz