Mobil dünyanın belki de son aylarda en korkulu olaylarından biri olan iCloud hack olayı bir türlü bitmek bilmiyor. İlk aşamada bazı dünyaca ünlü yıldızların çıplak fotoğraflarına ulaşan sanal korsanlar, iCloud içerisinde hâlâ daha gezinmeye ve yeni isimlerin, yıldızların fotoğraflarını internete servis etmeye devam ediyor.

Yeni İsimler Mi Geliyor?

En son edinilen bilgilere göre Rihanna ve Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü çok önemli isme ait çıplak fotoğraflar paylaşılmıştı. Şimdi ise, çok geçmeden Emma Watson ismi de bu liste içerisinde yer almaya başladı. Şuana kadar Kate Upton ve Jennifer Lawrence gibi isimlerin çıplak fotoğraflarını sunarak zaten hali hazırda çok ciddi bir giriş yapan sanal korsanlar, bu şekilde Rihanna ve Kim Kardashian’ı da listeye katarak zaten durumun ne denli tehlikeli bir noktada olduğunu, iCloud içerisinde ki bilgilerin nasıl ürkütücü şekilde güvenlik açığına sahip olduklarını açıkça gösterdiler.

Şuan ise Emma Watson ismini bu listede görüyoruz. Bildiğiniz üzere, Emma Watson Harry Potter sinema filmi ile sahip olduğu asıl üne kavuşan bir çocuk yıldız idi. Ardından büyümesi ve büyüme süreci içerisinde ki kariyer süreci de ilerleyince dünyaca ünlü yıldızlar arasında kısa süre içerisinde başarılı bir biçimde yerini aldı. Şu ana kadar ise herhangi bir çılgın haber ile anılmayan Emma Watson için bu şekilde bir fotoğraf servisi edilmesi, diğer ünlülere oranla daha zorlayıcı olacak gibi görünmekte.

Apple’a Olan Güven Azalıyor

Yaşanılan bu iCloud saldırıları ve hack olayları, insanların Apple markasına bakışını da değiştiriyor. Özellikle de iPhone 6 ve iPhone 6 PLUS sunumlarının yapılması üzerine tekrar bu şekilde 2 dünyaca ünlü ismin hacklenerek fotoğraflarının servis edilmesi, üzerine Emma Watson isminin de listelerde yer alması, doğal olarak milyonlarca kullanıcıyı, özellikle de iCloud kullanan kullanıcıyı gerçek anlamda tedirgin ediyor. Apple son olarak bizimle alâkası yok demişti… Fakat şuan için ne şekilde bir açıklama yapacağı ise merak konusu.