Akıllı telefon firması ZTE, son model iki yeni akıllı telefonu Z9 Max ve Z9 Mini‘yi daha öncesinde MWC Fuarı’nda kullanıcılarına tanıtmıştı ve ZTE’nin yaptı

Akıllı telefon firması ZTE, son model iki yeni akıllı telefonu Z9 Max ve Z9 Mini‘yi daha öncesinde MWC Fuarı’nda kullanıcılarına tanıtmıştı ve ZTE’nin yaptığı açıklamada akıllı telefonlarını 16 Nisan tarihinde satışa sunacağını açıklayan firma akıllı telefon pazarına hareketlilik katacağa benziyor.

ZTE Z9 Max 5,5 inç Full HD çözünürlük veren bir ekrana sahip ve ekranın hemen üst kısmında ise 8 megapiksel çözünürlük sunan bir ön kamera konumlandırılmış Bünyesinde 3 GB RAM, 16 GB dahili hafızayı barındıran akıllı telefon, kalbinde Qualcomm’un Sanpdragon 810 işlemcisini saklıyor.

Telefonun arka kısmına baktığımızda, LED flash destekli 16 megapiksel çözünürlük sunan arka kamera yer alıyorken, kaputunun altında ise 2,900 mAh güce sahip batarya ve Hi-Fi 7.1 ses sistemine sahip AK4375 ses çipi bizleri karşılıyor. İşletim sistemi olarak Android’in son harikası 5.0 Lollipop ve 4G LTE bağlantı özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan ZTE Nubia E9 Max, 400$’dan satışa sunulacak.

ZTE Z9 Mini, abisi Z9 Max’a göre benzer özelliklere sahip. ZTE Z9 Mini, Full HD çözünürlük sunan 5 inç bir ekrana sahip ve 16 GB dahili depolama, 2 GB RAM ile gelecek olan Z9 Mini, abisi ile aynı bataryadan güç alacak ve Snapdragon 615 işlemci ile beraber gelecek. 16 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamerası harika selfieler ve fotoğraflar çekmesine imkan sağlayan Z9 Mini, 240$’lık fiyatı ile uygun fiyatlı ancak üstün özelliklere sahip akıllı telefon isteyenlere hitap ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz