Zotac Minik Masaüstü PC Hattını Geliştirdi

Zotac, bu yıl küçük form faktörlü masaüstü bilgisayarlar ZBOX ailesini genişletmek için planlarını açıkladı. Şirket, yeni Pico, E-Serisi ve C-Serisi modelleri de dahil olmak üzere, CES haftasında Las Vegas birkaç yeni model gösteriyor olacak.

Onlar pasif soğutmalı çünkü o Zotac ZBOX C-serisi masaüstü ilginçlik sunuyor. Yani bu küçük bilgisayarların hiçbir gürültülü fanı yok var demektir ve bunun yerine bir sabit sürücünün bir katı hal sürücü ile donatılmış hareketsiz parçaları olacak.

Zotac yeni ZBOX CI321 nano Intel çift çekirdekli işlemci, Gigabit Ethernet, WiFi 802.11ac, ve çift kanal bellek olduğunu söylüyor.

Şirket ayrıca ZBOX pico mini PC’ler onun çizgisini güncelliyor. Geçen yıl ilk ZBOX pico gözden düştü. Bu bilgisayar, Intel Atom işlemci ve bir pantolon cebine sığacak kadar küçük yapılmıştı.

Zotac ikinci nesil ZBOX pico Intel işlemci içeren bir ve bir AMD yonga spor birbirleri ile iki versiyonu gelecek. Her ikisi de çift ekran desteği, Gigabit Ethernet ve USB 3.0 olacak.

Bu arada Zotac ayrıca E-serisi oyun bilgisayarları güncelliyor. Yeni modeller hala küçük olacak ama ve artık 4K ekran çözünürlükleri ve çoklu ekranları destekleyecek.

Zotac da dahil olmak üzere birkaç diğer sistemleri tanıtıyor:

-4 ekran için desteği ile bir prototip mini PC-

-İki adet 2,5 inç SATA sürücüleri desteği ile bir model-

-İki yeni özel değiştirilmiş ZBOX Sphere OI520 Mini PC modelleri-

Çoğu Zotac bilgisayarlarda işletim sistemi olmadan barebone sistemler olarak satılmaktadır (fakat isteğe bağlı bellek ve depolama) ancak Zotac küçücük masaüstü bazı Bing yazılımı ile, Windows 8.1 ile önceden yüklenmiş sunmaya başlamıştır.

 

Zotac Minik Masaüstü PC Hattını Geliştirdi
Zotac Minik Masaüstü PC Hattını Geliştirdi

Kaynak: Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz