Asus’un Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunduğu yeni akıllı telefon serisi ZenFone, tek eksiği olan Android 4.4.4 KitKat güncellemesini nihayet almaya başladı. Türkiye’deki fiyat – performans statüsündeki telefonlar için yeni bir soluk getiren Asus ZenFone, kısa süre içinde ülkemizde çok başarılı satış rakamlarına ulaşmayı başardı.

Tayvanlı elektronik devi Asus, bugün global destek sayfasından baz modeli olan ZenFone 4 için Android 4.4.4 KitKat versiyonunun dağıtılmaya başlandığını resmen duyurmuş oldu. Şuan için Türkiye’ye yansıyan bir güncelleme paketi gelmiş değil, fakat önümüzdeki saatlerde bu güncelleme paketinin Türkiye’deki kullanıcılar için de aktif olması bekleniyor. Güncelleme paketi yayınlandığında Asus, sosyal medya sayfalarından güncellemenin geldiğine dair bir açıklama paylaşacaktır. Bu yüzden firmanın Facebook ve Twitter sayfalarını sık sık takip etmenizde yarar var. Peki ZenFone modelinin diğer versiyonları için KitKat ne zaman gelecek?

Asus ZenFone’un diğer versiyonları ZenFone 5 ve ZenFone 6 modelleri için güncellemenin ne zaman geleceğine dair herhangi bir bilgi bulunmamakta. Ancak telefonun bu versiyonlarına da güncellemenin çok kısa bir süre içerisinde geleceği tahmin ediliyor. ZenFone için verilen 4.4.4 KitKat desteğinin aktif olup olmadığını öğrenmek için telefonunuzun “Ayarlar” menüsünden “Yazılım Güncelleme” sekmesini seçmeniz yeterli. Güncelleme geldiği zaman bu bölümden ZenFone’un KitKat versiyonunu otomatik olarak indirmeye başlayabileceksiniz.

Asus, yeni teknolojik hamlesi olan akıllı cep telefonu modeli ZenFone’u 3 farklı versiyon ile Türk akıllı telefon kullanıcılarının görücüsüne çıkarttı. ZenFone 4, ucuz telefon isteyenler için en baz donanımdan sunuldu. 5 megapiksel arka kamera, VGA ön kamera, 8 GB hafıza, 1 GB RAM ve 4 inçlik bir ekran ile kullanıcılara sunuluyor. ZenFone 5’te 5 inç ekran, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM ve 16 GB hafıza gibi güçlü özelliklerle ön plana çıkmakta. Marka amiral gemi olarak nitelendirdiği ZenFone 6’da ise 6 inç ekran, 13 megapiksel arka kamera, 2 GB RAM ve 16 GB hafıza ile rakiplerini sollayacak özelliklere sahip. Son güncellemelerle beraber bakalım bu telefonların satışlarında ne derece bir değişme meydana gelecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz