Youku Medya Flama ve Yönlendirici Tableti Çin’de Satışa Sunacak

Youku Tudou Çin’in YouTube’ cevabı. Şimdi online video sitesi tüketici için bilgisayarın donanımı içinde oluyor.

Ocak’ta Youku bir tablet sunacak ve akıllı televizyon kutusu ve  WiFi router ile satışa başlayacak.

WiFi router kullanıcıları, akıllı TV kutusu kullanıcıları 4K Ultra HD video akışı ve Android oyun oynamak için izin veren bir teknoloji, daha hızlı video sistemi sunmak için geliyor.

TV kutusu başlangıçta Android ile çalışırken Youku (müzik akışı, online alışveriş ve diğer özellikler için uygulamalar paketi getirecek) gelecekte Alibaba Aliyun OS için bir yazılım güncellemesi sunmak için planlar yaptığını da söyledi. Google Play Store ve diğer Google hizmetleri yaygın olarak Çin’de mevcut olacak.

Youku tablet 15.6 inçlik ekrana sahip ve Google Android ile çalışacaktır. Web sörf ve oyun için kullanmak mümkün olacak.

Şirketin Youku gibi sitelerden video akışı için bir cihaz olarak öncelikle büyük ekranlı tablet konumlandırma olduğu oldukça açıktır.

Padnews tablet iyi seçimler gibi görünen bir Rockchip RK3288 işlemci ve 10 noktalı kapasitif dokunmatik ekran özellikleri taşır. Ama depolama 8 GB ve video akışı için tasarlanmış bir büyük ekranlı tablet için garip bir seçim gibi görünüyor.  1366 x 768 piksel ekran özelliğine sahip olan ürünün çok pahalı olmayacağı anlamına gelir.

Youku TV kutusu 4K video desteği ile bir RK3288 işlemciye sahip olacak. Bunlar yaklaşık 65 dolar için satılacak.

 

Youku Medya Flama ve Yönlendirici Tableti Çin’de Satışa Sunacak
Youku Medya Flama ve Yönlendirici Tableti Çin’de Satışa Sunacak

Kaynak: Tech in Asia

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz