Yeni Yapısı İle Windows 10 Görücülerine Kapısını Araladı

Bütün yeni yapılan yazılımlar müşterilerine en iyi ve kolay şekilde kullanımını sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Piyasa içinde ki yerlerini yükseltme ya da en azından sabit tutabilmek için sürekli yenilenmenin peşinde koşmak zorunda olduklarının farkındalar. Bu sebeple senesi doldurmadan yeni bir sürüme geçip güncel olduklarını müşterilerine duyurmaktalar. Telefon sektörünün gelişmesi ile birlikte bilgisayar kullanımı azımsanmayacak kadar azaldı. Bu durumun farkına varan bazı bilgisayar firmaları ya üzerinde çalıştıkları yazılımları geliştirmekteler ya da farklı dallara da yazılım üreterek canlı kalmaya çalışıyorlar. Ara yüzlerin de bulunan özellikleri sürekli değiştiren Windows firması yeni bir model daha çıkartarak yapılan bu çalışmalarda kendisinin de olduğunu Windows 10 ile göstermeye hazırlanmaktadır.

Windows eskiden bu yana bir çok yeni bilgisayar yazılımlarında emek sarf etmiştir. Ancak o günlerde teknoloji piyasasında tek denebilecek seviyede ve yalnızdı. Bu zamanda bu firmanın yalnız olduğunu söylemek oldukça zor çünkü gelişen yazılım teknolojisindeki kolaylıklar yeni bilgisayar tabanlarının üretilmesine zemin hazırladı. Bu denli çok eşi olmasına karşın hala piyasa içindeki saygınlığını da korumakta olan bu program Windows 10 ile Pazar içine girdi.

Windows 10 özellikleri bakımından özetlenir ise daha fazla görsellik ve kullanıcıyı kolaylaştırıcı özellikleri içinde barındırmaktadır.

Yeni Yapısı İle Windows 10 Görücülerine Kapısını Araladı
Yeni Yapısı İle Windows 10 Görücülerine Kapısını Araladı

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz