Yeni Xiaomi Mi Pad İntel İle Daha Güçlü

Çin’de bu yılın başlarında ilk Nvidia destekli Mi Pad tablet başlatıldı.  Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, iddia edilen tablet üzerinde çalışıyor. Çinli bir forum sitesinde sızan fotoğraflara göre, Mi Pad 2 aynı 7.9 inç ekran, 2 GB RAM’e sahip olacak ve yonga seti Intel olacaktır.

İlk nesil Mi Pad CNY 1.499 (Rs 15,300) Çin başlatıldı. Bu 2 GB RAM ile Nvidia’nın Tegra K1 dört çekirdekli 2.3 GHz işlemci tarafından desteklenmektedir. Ekran boyutu hala 7.9 inç olmak üzere saptanmış olarak sızan görüntülerde başı olarak, ikinci nesil Mi Pad’te çok fazla donanım iyileştirmeleri görünmüyor, depolama sayısı hala 16 GB okur ve 2 GB RAM aynı zamanda bulunuyor. İşlemci ise bu kez Intel tarafından imal edildi ve 1.8 GHz saat hızında çalışıyor. Mi Pad 2 Android 4.4 KitKat MIUI üzerinde görevini yapacak.

Xiaomi Hindistan’da Mi Pad tablet başlatmak için henüz erken olduğunu söyledi. Xiaomi Hugo Barra, bu yılın başlarında BGR Hindistan’ın okuyucuları ile söyleşmeye gidecek ve bu yıl ülkede tablet başlatmak için şirketin planlarını ortaya koyacak. Mi Pad piyasasına ilişkin başka bir gelişme olmamıştır.

 

Yeni Xiaomi Mi Pad İntel İle Daha Güçlü
Yeni Xiaomi Mi Pad İntel İle Daha Güçlü

Kaynak: gizmochina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz