Yeni Moto 360 Akıllı Saat Reklamları Hedef Aldı

Tatil sezonu için çıkarılan Motorola’nın yeni Motorola Moto 360 akıllı saati Android ile çalışır. Birkaç Moto 360 İşadamı ve Piyanist açıklanması ile satışlarını artırmak yardımcı olmak için akıllı saat reklamları yapılmış ve o insanlar tarafından giyilebilir teknoloji desteklenmiştir.

Geçen ay Motorola da tarzınıza uygun kişisel Android Giyilebilir cihaza yeni bir yol sunan Moto 360 akıllı saat için deri ve metal bantları satmaya başlamıştı.

Metal grupları 79,99 dolardan satılıyor ve biraz daha yüksek fiyat ödemek istemiyorsanız deri bantları 29,99 dolar fiyatlı olarak satılıyor. Her ikisi de açık veya koyu kullanılan bantlardan tercih edebilirsiniz. Metal bantları alabilir iken açık veya koyu renk, deri bantları alırken de siyah, konyak ve taş renklerinden seçim yapabilirsiniz. Seçim için çeşitli renkler de mevcuttur.

320 x 290 piksel ve 205 ppi çözünürlük sunan bir yuvarlak 1.56 Aydınlatmalı LCD IPS ekran ile donatılmış Moto 360 akıllı saat şimdi yaklaşık 250 dolar fiyat için satın alınabilir. Bazı bölgelerde bu fiyatın çok daha altında da satın alabilirsiniz.

Saat Corning Gorilla Glass 3 ile korunan ve saat 512 MB RAM ile 4 GB dahili depolama tarafından desteklenen bir TI OMAP 3 işlemci ile çalışmaktadır. Akıllı saat Bluetooth 4.0 Düşük Enerji teknolojisini kullanarak akıllı telefonunuza bağlanır ve Google’ın son giyilebilir işletim sistemi Android birlikte geliyor.

Yeni Moto 360 Akıllı Saat Reklamları Hedef Aldı
Yeni Moto 360 Akıllı Saat Reklamları Hedef Aldı

Kaynak: Andorid Authority

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz