Çok kısa süre önce tasarımı değiştirilen Foursquare yeni tasarımı ile Türkiye’deki kullanıcılarına sunuldu. Uygulama sonuç olarak mekan ve yer tavsiyelerinin edildiği bir yapıya dönüştü.

Mekanları temel alan bir sosyal ağ konumunda olan Foursquare yeni tasarlanan arayüzü ile ülkemizdeki kullanıcılara sunuldu. Bir süre önce check in özelliğini Swarm adı olarak değiştiren uygulama artık sadece mekan tavsiyeleri üzerine kurgulandı. Bu nedenle mobil sürümü de yenilendi.

Dünya üzerinde yaklaşık olarak 55 milyon kullanıcı olan uygulama IOS ve Android işletim sistemlerindeki uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor. Amblemini de değiştiren Foursquare kendi alanında en iyi uygulamalardan biri olma özelliğini sürdürüyor.

Uygulamanın yenilenen yüzünde mekan keşfedebilir, arkadaşlarınızın mekanlar hakkında yaptığı yorumlarını görebilir ve lokasyon için mekan önerilerinde bulunabilirsiniz. Kullanımını daha keyifli hale getiren uygulamanın yaptığı bu tarz değişiklikler gerekli olarak görülmüştür.

Alanında başarısını kanıtlayan uygulama kullanıcılarına daha eğlenceli yapılar sunmayı hedefleyerek bu işe kalkışmıştır. Kısa süre önce değiştirilen arayüzünde yapılan değişiklere ek olarak daha modern bir yapı oluşturulmuştur.

FOURSQUARE
Foursquare

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz