Xiaomi’den Laptop Gelecek

Xiaomi akıllı telefon pazarındaki başarısından kendi payını aldı ve en büyük üçüncü akıllı telefon satıcısı oldu ama Çinli şirket uygun bir dizüstü bilgisayar ile bilgisayar pazarına girmeyi planlıyor gibi görünüyor.

Son zamanlarda, bir iddia laptop bazı görüntüleri ortaya çıktı. Olası bazı özellikleri ile birlikte, internet üzerinde kendi yolunu yaptı.

Buna benzer söylentiler de önce arttı ve Çinli üretici bir dizüstü hakkında bir şey söylemekten çekinirken dizüstünün detaylarına ulaşıldı.

İddia edilen cihazda, iki adet 8GB çift kanal bellek yer alacağı için toplam RAM 16 GB olacak Intel Haswell işlemci i7-4500 ile gelmesi bekleniyor.

Cihazda ayrıca 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 15 inç ekran özelliği ve Linux özelleştirilmiş sürümü ile geleceğinden söz edilir. Uygun fiyatlı tablet teknik özellikleri dikkate alınarak ucuz bir 2,999 yuan yaklaşık 480 $ fiyat etiketi ile piyasaya söyleniyor.

Tüm bu haberlere bağlı kalarak yakın zamanda uygun fiyatlı ve iyi özellikli büyük ekranlı bir laptop dünya pazarına girebilir.

 

Xiaomi’den Laptop Gelecek
Xiaomi’den Laptop Gelecek

Kaynak: GizmoChina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz