Xiaomi Redmi 1S 8 Aralık'ta Yine Hindistan'da Satışta Olacak

Çok uzun zaman olmadı, Xiaomi her zamanki gibi bir kaç saniye içinde satıldı. Hindistan’da Redmi Note phablet yine satılmaya başlandı. Çinli şirket genellikle flaş satış yoluyla bir defada bir ürün satıyor ama bir şeyler değişebilir gibi görünüyor.

Son zamanlarda, şirket 8 Aralık’ta Xiaomi Redmi 1S satmak için hazırlık yapıyor. Şaşırtıcı, satışlar cihazı almakla ilgilenen tüm bu kullanıcılara açıktır. Yani herhangi bir ön kayıt gerekmez.

Daha önce, cihazı almak isteyen kullanıcılar satıştan bir kaç gün öncesinde kayıt oluyordu ama stok sürdüğü sürece tüm zamanlar boyunca cihaz satışa açık kalacak. Şu anda, 8 Aralık tarihinde satışa sunulacak Xiaomi Redmi 1S birimlerinin sayısı hakkında hiçbir bilgi yok. Şirket aynı zamanda ertesi gün Redmi Note satışı yapacak, ancak kullanıcılar bunun için ön kayıt olmalıdır.

Rs 5999 maliyetli olacak olan cihaz 720p çözünürlüğe sahip 4.7-inç ekrana sahip olacak. 8GB  dahili depolama 128 GB kadar bir microSD kart yuvası ile birleşebilir. 1GB RAM ile eşleştirilmiş dört-çekirdekli Snapdragon işlemci 400 ile geliyor. Diğer özellikleri ise fotoğraf ve videolar için 8MP kamera, 1.6 MP ön kamera ile karşı karşıya olacak. 2.000 mAh pil dahil işletim sistemi olarak Android 4.3 Jelly Bean işe çalışacak.

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 1S için hızlı davranmak gerekiyor.

 

Xiaomi Redmi 1S 8 Aralık'ta Yine Hindistan'da Satışta Olacak
Xiaomi Redmi 1S 8 Aralık’ta Yine Hindistan’da Satışta Olacak

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz