Upleaks tarafından sızdırılan bu haber, Xiaomi Mi5, CM865 kod adı ile yeni bir cihaz üzerinde çalıştığını gösteriyor. 8 çekirdekli bu cihaz MediaTek’in MT6795 işlemcisi ile sunulacağı ve Android 5.0 Lollipop ve yeni Miui arayüzü ile geleceği söyleniyor.

Upleaks tarafından sızdırılan bu haber, Xiaomi Mi5, CM865 kod adı ile yeni bir cihaz üzerinde çalıştığını gösteriyor. 8 çekirdekli bu cihaz MediaTek’in MT6795 işlemcisi ile sunulacağı ve Android 5.0 Lollipop ve yeni Miui arayüzü ile geleceği söyleniyor.

Apple’ın yeni nesil Macbooklarında kullanılmaya başlanılan USB-C girişi; USB, HDMI, VGA, DisplayPort ve güç girişini tek bir port altına toplayan bir teknoloji. Gelecekte bu girişlerin yerini alması beklenen bu küçük port girişini kullanmaya hazırlanan bir marka ve amiral gemisi modeli daha var!

Upleaks tarafından paylaşılan bir sızıntıda Xiaomi’nin CM865 kod adıyla bir cihaz geliştirildiği görülüyor. 8 çekirdekli ve 2 GHz işlemci hızına sahip MediaTek’in MT6795 işlemcisini kullanacak yeni cihaz, USB-C girişiyle gelecek. Bu da Xiaomi’nin yeni telefonunun bir ilki deneyeceğini gösteriyor.

Bu kadar üst düzey bir teknolojinin de ilk kez amiral gemisinde kullanılacağını düşünmek yanlış olmaz. O zaman bu özelliklerin Xiaomi’nin amiral gemisi Mi5’e ait olması yüksek ihtimal. Android 5.0 Lollipop ve yeni Miui arayüzü ile gelecek cihazın diğer özellikleri ise henüz netleşmedi.

Kaynak: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz