Xiaomi MI5 Görüntüleri Sızdı

Xiaomi zaten aygıtla ilgili ayrıntıları ortaya koymamaya özen gösterse de muhtemelen Tüketiciler Elektroniği Fuarı’nda 2015 de yani önümüzdeki ay yeni bir amiral gemisi cihaz başlatacağını doğruladı. Ancak spekülasyonlar onun Xiaomi MI5 olacak ad verdi.

Son zamanlarda, iddia edilen Xiaomi MI5 Çinli üreticilerin sonraki amiral gemisi cihaz olabilir. Siyah renkte gösterilen cihaz Çinli kıyılarından dünyaya yayıldı.

Açıkça MIUI görebilirsiniz ve mevcut Xiaomi cihazdan birkaç tasarım görebilirsiniz. Şaşırtıcı olan bu cihaz Xiaomi MI4 ‘ten daha büyük görünüyor, ama gerçekten o olmayabilir. ama yakında göreceğiz çünkü bir analist Xiaomi CES 2015’te yeni amiral gemisi cihazın tanıtılacağını bu ayın başlarında ima etti.

Analistler de ihtimal olsa da, Snapdragon 805 ile cihazın gelmesi gerçek bir olasılık olabilir. 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip spor büyük bir 5.7 inç ekran da dahil olmak üzere bazı özellikleri dört çekirdekli Snapdragon 810 işlemci ile tahmin ediliyor ve fotoğraf ve videolar için 20.7MP kamera ile geleceği düşünülüyor.

CES 2015’te bu görüntünün gerçekten o olup olmadığını anlayacağız ve cihazın ne zaman satışa çıkacağını da öğrenmiş olacağız.

 

Xiaomi MI5 Görüntüleri Sızdı
Xiaomi MI5 Görüntüleri Sızdı

Kaynak: GizmoChina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz