Xiaomi ABD Pazarına Giriş Planlarını Açıkladı

Xiaomi Çin’de en popüler firmalarından biridir. Hindistan, Tayvan, Malezya ve birkaç diğer gelişmekte olan piyasalara girerek markasını genişletti. Şirket kir ucuz fiyatlarla yüksek segment ürünleri satarak Apple ve Samsung’dan sonra üçüncü büyük akıllı telefon satıcısı olmayı başarmıştır.

Son zamanlarda San Francisco’da bir basın toplantısında konuşan, Xiaomi Küresel Başkan Yardımcısı Hugo Barra Amerika Birleşik Devletleri için Mi.com online mağazasını genişletmek adına şirketin planlarını açıkladı.

Ancak, şu anda bu pazar telefonları için olmayacak. Şirket Mi Band takılabilir aksesuarlar, güç bankaları, kulaklıklar ve diğer ürünler satmak niyetinde. Çünkü şirket bu cihazları satmak için güçlük çekmeyecek. Düzenleyici onaylara, yazılım sertifikalarına ve diğer lojistik konularda telefonların aksine piyasada bu ürünleri ile aha kolay yer alabilecek.

Şirketin ABD’de akıllı telefonları ile ilgilenen oluyor, ama şu anda kendi yol haritasında telefon pazarına girme eğilimi bulunmuyor.

 

Xiaomi ABD Pazarına Giriş Planlarını Açıkladı
Xiaomi ABD Pazarına Giriş Planlarını Açıkladı

Xiaomi saniyeler içinde telefon stokları tükenen bir şirket. Diğer gelişmekte olan pazarlarda başarısı tartışılmaz ama Amerika Birleşik Devletleri’nde Xiaomi daha yavaş bir yol izlemek istiyor.

Kaynak: The Verge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz