Microsoft’un son teknoloji ile geliştirmiş olduğu Xbox One, uzun süredir bekleyişin ardından sonunda Türkiye’de satışa sunuldu ve birçok oyun sever adeta koşarak mağazalara akın etti. Dünyanın en gelişmiş oyun konsollarından biri olarak bilinen Xbox One, en yakını rakibini satışlarda daha az bir pazar alanında dörde katlayarak kalitesini kanıtlamıştır. Ülkemizde 5 Eylül tarihinden itibaren oyun severlerle buluşan bu oyun konsolu daha çıktığı ilk günde birçok firmanın stoklarında tükenmiştir. Mevcut minimum fiyat 1599 TL olarak belirlenmiştir ve oyun konsolunun özellikleri ise şu şekildedir. 500 gigabyte sabit bir diske sahiptir, aynı zamanda film vb şeyler izleyebilmeniz içinde Blu-ray oynatıcı optik bir gözü bulunan cihazda ayrıca Wi-Fi özelliği de bulunmaktadır.

XBox One aldığınızda, kutunun içerisinden bir tane Xbox One konsolu, 14 gün boyunca sahip olabileceğiniz ücretsiz Xbox Live Gold üyeliği ve bir tane de kablosuz kumanda çıkmaktadır. Ayrıca 1999 TL ödeyerek alabileceğiniz diğer pakette ise ilk pakete ek olarak bir tane Kinect, algılayıcı kamera, aynı firmanın ürettiği Sports Rivals Oyunu bulunmaktadır. Bunlara ek algılayıcı kamerayı kullanarak oynayabileceğiniz Project Spark ve Dead Rising 3 oyunları da ücretsiz olarak size sağlanan diğer ürünlerdir. Wi-Fi bağlantısı ve sahip olduğu kamerası ile oyun oynamanın yanı sıra dilerseniz Skype gibi programları da kullanabilmektesiniz. Son zamanlarda çok popüler olan Twitch’de kullanılabilinmektedir.

Teknolojinin önde gelen dev markalarının birbirleriyle yarış halinde ve sürekli farklı bir teknolojik ürünün üretimi halinde oldukları bir zaman diliminde yaşıyoruz. Bu aşamada Microsoft’un yeni nesil eğlence ve oyun platformu Xbox One’ı duymuşsunuzdur elbette. 5 Eylül 2014 tarihinde resmi olarak Türkiye’de de satışa sunulan bu Xbox One teknoloji paketi içeriğinde 500 GB hard disk barındırıyor. Dahası Blu Ray ve dâhili wifi bağlantısı da mevcut.

Yepyeni bir oyun ve eğlence teknolojisi olan Xbox One ile sevdiğiniz filmler, oyunlar, müzik tutkunları için birbirinden güzel müzikler ve dahası sohbetten uzak kalamayanlar için skype keyfini doyasıya çıkarmak mümkün. Teknoloji mağazalarını ziyaret etmenin vaktidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz