Apple, yaptığı basın açıklaması ile WWDC 2015’in 8 Haziran’da başlayacağınıı duyurdu. Şirket her sene gerçekleştirdiği konferansın 2015 ayağı, Apple’ın 26. geliştirici etkinliği dört gün sürecek. 8-12 Haziran tarihleri arasında San Francisco’daki Moscone West Salonu’nda gerçekleştirilecek Geliştirici Konferansı için biletler de Apple’ın WWDC web sitesinde satılmaya başlandı.

Apple, yaptığı basın açıklaması ile WWDC 2015’in 8 Haziran’da başlayacağınıı duyurdu. Şirket her sene gerçekleştirdiği konferansın 2015 ayağı, Apple’ın 26. geliştirici etkinliği dört gün sürecek. 8-12 Haziran tarihleri arasında San Francisco’daki Moscone West Salonu’nda gerçekleştirilecek Geliştirici Konferansı için biletler de Apple’ın WWDC web sitesinde satılmaya başlandı.

17 Nisan Cuma gününe kadar bilet başvurusu alacak Apple, ondan sonra tamamen rastgele bir seçim sürecinin ardından çekilişteki şanslı katılımcıları 20 Nisan’a kadar açıklayacağını iletti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da konferansa talebin yüksek olması bekleniyor. Bilet elde etme şansı bulamayan geliştiriciler için workshop’lar ile 100’den fazla ders online bir şekilde yayın yapacak.

Apple’ın bu yılki geliştirici konferansında ilk olarak yeni Müzik uygulaması ile birlikte yayın hizmetini duyurmasını, iOS 9 için ilk adımı atmasını ve yeni OS X sürümünü göstermesini bekleniyor. Bunun dışında yeni işletim sistemleri için kullanılacak geliştirici kitleri de katılımcılara tanıtılacak. WWDC’de bu yılki 4 gün sürecek ve ne gibi yenilikleri bize iletecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz