Wunderlist Dropbox Dosya Ekleri Sağlar

Handy yöneticisi uygulama ve servis ağı olan Wunderlist bugün kendi web servisinde iOS ve Android uygulamaları için yeni bir güncelleme duyurdu. Onunla Dropbox belgeleri şimdi bağlantı olanağı sağlıyor.

Kendi Wunderlist uygulaması, Dropbox bulut depolama çözümü ile bağlantı için şirketin ilk entegrasyon ve yeni eklenen özellik hemen yanında göreve bağlı Dropbox belgeleri görmek için olanak sağlıyor.

Dropbox dosyanızı seçtikten sonra, biz sizin için yapılacaklarınıza bir link olarak ekleyeceğiz. Oradan yapılması gereken ve ihtiyacınız olan detay eklenecek. Sizi paylaşım listenizde herkesin bulunduğuna dair emin kılacak. Tamamlanması gerekenleri ya da yapılması gerekenleri bileceksiniz.

Eğer dosyalarınızda değişiklik ya güncellemeyi Dropbox’ta yapacaksanız, Wunderlist otomatikman yüklenecektir. Bu konuda onu tekrar yüklemek için bir endişeniz olmayacak ve sadece Wunderlist her şeyde olduğu gibi, Dropbox tüm dosyalarınız arasında anında işbirliği yapacak, hem sizin hem de ekibinizin cihazları arasında senkronize olacak.

Biz gerçekten yeni entegrasyonu kullanarak bu uygulamayı seveceğinizi umuyoruz. Çünkü hiçbir şey bizi sizin hayatınızı kolaylaştırmaktan daha fazla mutlu edemez. “

Wunderlist Dropbox ile Kolay Yaşam
Wunderlist Dropbox ile Kolay Yaşam

Kaynak. Geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz