Böyle bir sistemi kullanırken de elbette özellikle eklentileri ekleme ve indirme konusunda bazı sıkıntılar yaşanıyor. Biz de bu yazımızla beraber foto galeri eklentisi konusunda yaşamakta olduğunuz ya da ilerde yaşayacağınız sıkıntıları çözmeyi amaçlıyoruz.

Öncelikle eklemek istediğiniz eklentiyi belirlemeniz gerekiyor. WordPress‘in sizin için sağladığı eklentilere bu adresten ulaşabilirsiniz. Bu eklentiye karar vermenizin linkten ulaşacağınız adreste yer alan aşağıdaki arama motorunu kullanmanız gerekecek.

Wordpress-eklentileri

Bu arama motoruna eklemek istediğiniz eklentinin ismini yazarak sitede bulup indirmeniz gerekiyor. Bu işlemin sizi pek zorlamayacağına inanıyoruz. Artık yapmanız gereken şey eklentiyi sitenize ekleyerek yükleme işlemini gerçekleştirmek.

Bunun için ise belirli bir işlem dizisini takip etmeniz gerekiyor. Öncelikle WordPress sistemi üzerinde bulunan kontrol panelinizden eklentiler bölümüne tıklayın. Bunun ardından sırası ile  Yeni ekle> Yükle> Seç adımlarını takip edin. Karşınıza çıkan arama ekranından indirdiğiniz eklentiyi bulabilir ve yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Bütün bunları eksiksiz yaparsanız artık sizin de bir foto galeri eklentiniz olacak.

Foto-Galeri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz