Windows Phone platformü her geçen gün artmaya devam ediyor. Son uygulamalarla birlikte 300 bin uygulamaya ulaşan Windows Phone donanımlı bir yapıda büyümeye devam ediyor.

Her ne kadar donanımlı olsa da akıllı telefonların uygulamalardan yoksun kalması engellenemiyor ve bu durum sıkıntılara yol açıyor. Her daim gelişen bir platforma sahip olan Windows Phone’un uygulama mağazası da durmadan gelişmeyi sürdürüyor.

Microsoft yaptığı bir açıklama da Windows Phone Store’un 255 bin uygulamaya sahip olduğunu söylemişti. Microsoft bu açıklamayı aylar önce yapmıştı ve bu açıklamaya karşı şimdilerde başka bir açıklama duyuldu. Son gelen bilgilere göre Windows Phone Store 300 binden fazla uygulamaya ev sahipliği yapıyor. Bu rakam Windows Phone için önemli bir yer teşkil ediyor ve dönüm noktası niteliğini taşıyor.

App Store ve Google Play’in uygulama sayısının 1 milyardan fazla olduğunu da bilmenizde yarar var. Fakat 300 bin rakamı Windows Phone’un sürekli geliştiğinin kanıtıdır. Geçen yıl 200 bin uygulamaya sahip Windows Phone Temmuz ayında 270 bin uygulama ile gelişimini sürdürmüştür.

PHONE STORE
windows phone

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz