Daha fazla kişinin hayatına Skype Translator’ı getirebilmek için, size Windows masaüstü uygulamasındaki Skype’a, Skype Translator önizleme teknolojisinin geleceğini duyurmaktan bugün büyük mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz 2015 yaz sonuna kadar bu güncellemeyi Skype uygulamasını kullananların deneyimine sunmak.

Geçtiğimiz ay, kayıt olma gerekliliğini ortadan kaldırarak Skype Translator önizleme sürümüne sahip olmayı kolaylaştırdık. O zamandan bu yana, Skype Translator kullanımında %300’lük bir artış yaşandı! Dünyanın dört bir yanından gelen pozitif geribildirimler bizi heyecanlandırırken, uygulamayı indirip erkenden benimseyen ve her gün kullanan SİZLERE büyük bir teşekkür borçluyuz!

Unutmayın: Skype Translator yapay zeka ile öğrenme tekniğini kullanır, böylece bu teknolojiyi daha çok insan kullandıkça, yaşanan deneyim herkes için daha da iyi hale gelir!

Bugünden itibaren, Skype Translator önizleme sürümü dört konuşma dilini içeriyor: İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve Çince. Bunların yanı sıra da Türkçe dahil olmak üzere 50 yazılı anlık mesajlaşma dilini kapsıyor. Kalite standardımızı karşıladıkça dil repertuarımızı genişletmeye devam ediyor olacağız.

Lütfen siz de bu yeni bir çığır açan teknolojiyi kullanarak dil bariyerlerini yıkmamıza katkıda bulunun. Yardımcı olmak adına sizlere, nasıl çeviri yapılan bir konuşma yapabileceğiniz veya deneyimden maksimum derecede nasıl yararlanacağınızla ilgili –örneğin, Skype Translator görüşmesinde kulaklık takmanın deneyim kalitesini büyük derecede artırması gibi bazı harika arama ipuçları vermenin yararlı olacağını düşündük. Bu yararlı ipuçları için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz!

Tekrardan, Skype Translator önizleme uygulamasını kullanan herkese çok teşekkür ederiz, gelecek güncellemeleri ve duyuruları kaçırmamak için lütfen blogumuzu takip etmeye devam edin.

Dil bariyerlerinin olmadığı sihirli dünyaya göz atmak için www.skype.com/tr/translator-preview/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

kaynak: blog.microsoft.com.tr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz