Windows 10 21 Ocaktan Sonra Kullanılabilir Olacak

Microsoft Ocak ayında Windows 10’u kullanılabilir hale getirmiş olarak sunacak. Biraz zaman alan bu yeni versiyon hakkında şirket 21 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek olan sürümü onaylamıştır.

Microsoft bazı yeni akıllı telefon ve tabletler için birçok ayrıntı da sunacak. Windows 10 etkinliğinde yeni şeyleri göreceğiz. Yeniliklerin çoğu bizi şaşırtacak ve bunun için biraz daha bekleyeceğiz.

Çarşamba günü, 21 Ocak tarihinde Terry Myerson, Joe Belfiore ve Phil de dahil olmak üzere İşletim Sistemleri Grubu üst düzey liderlerinden doğrudan açıklamada bulundu. Windows 10 sonraki bölümde bahsedeceklerini duyurdular. Microsoft’un Redmond kampüsünde Eylül ayında başlayan hikaye devam ediyor. Windows 10 tüketici deneyimi bahseden Spencer. CEO’su Satya Nadella’dan ayrıntıları alacağımızı söyledi.

En kısa sürede ilan edilecek olan ayrıntılar için yine beklememiz gerekecek. Daha fazla bilgi almak için Microsoft’un web sitesinden haber beklemeye çoktan başladık. Windows 10 event olarak duyurulan haber hakkında yakında gelecek olan ayrıntıları sizlere en kısa sürede bildireceğiz.

Dünya üzerinde ses getiren Microsoft’un yeni özellikler sunduğu sürüm için bakalım bizleri neler bekliyor olacak.

 

Windows 10 21 Ocaktan Sonra Kullanılabilir Olacak
Windows 10 21 Ocaktan Sonra Kullanılabilir Olacak

Kaynak: microsoft

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz