WhatSim Nedir Nasıl Kullanılır ?

Whatsapp‘ın bu özelliği WhatSim olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor, youtube’ye videosu düştü sonradan kaldırdılar, demek’ki yakın bir zamanda bizim ile beraber olacak gibi..

Whatsapp anlık ileti göndermede bir dünya devi. Ve kesinlikle ücretsiz mesajlaşma uygulamalarında lider dünyanın en çok kullanılan uygulamasına sahip.

Ve bu dünya devinden büyük bir yenilik daha geliyor.

Önceki konularımızda sesli görüşme özelliğinin çok yakında çıkacağını bildirmiştik. Whatsim uygulaması ile Whatsapp kullanıcıları dünya üzerinde 150 farklı operatörü kapsayan geniş çalışma ağı ile artık sesli görüşmeleri de ücretsiz yapacak.

Sesli görüşmeler yıl boyunca ücretsiz bir defaya mahsus 10 Euro ücret alınacak.  Aynı Whatsapp mesajlaşma uygulamasındaki gibi ilk yıl ücretsiz olması beklenen sesli görüşme uygulaması henüz tüm kullanıcılara yüklenmedi.

Yeni güncelleme ile telefonlara yüklenmesi beklenen uygulama Pakistan’da bir kullanıcı tarafından denendi ve arama videosu sosyal medya sitelerinde paylaşıldı.

Ancak kısa bir süre sonra bu video kaldırıldı.

Yetkililerden henüz net bir açıklama yapılmaz iken Whatsapp’nin sim uygulamasının bu ay içerisinde ülkemizde de güncelleştirilmesi bekleniyor.

Whatsapp'ın bu özelliği WhatSim olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor, yotubeye videosu düşdü sonradan kaldırdılar, demek'ki yakın bir zamanda bizim ile beraber olacak gibi.
Whatsapp’ın bu özelliği WhatSim olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor, yotubeye videosu düşdü sonradan kaldırdılar, demek’ki yakın bir zamanda bizim ile beraber olacak gibi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz