F8 Panelinde açıklaması olan WhatsApp çok yakın zamanda WhatsApp'ın sesli arama özelliği ile karşımıza çıkaracaklar

Facebook WhatsApp‘ı aldıktan sonra Facebook WhatsApp‘a büyük yatırımlar yapmaya başladı. Bu yatırımlar ile WhatsApp bir adım öne geçirdiler, WhatsApp‘ın yeni özelliği sesli arama özelliği epeyce gürültü koparacak gibi. F8 Panelinde açıklaması olan WhatsApp çok yakın zamanda WhatsApp‘ın sesli arama özelliği ile karşımıza çıkaracaklar..

Messenger’ın bir platforma dönüştürülmesi ve Facebook’un işletmelere özgü servislerinin yanı sıra bir açıklama da WhatsApp kurucularından Brian Acton’dan geldi. Instagram’dan Mike Krieger ve Facebook Messenger Direktörü David Marcus ile kürsüyü paylaştığı F8’deki panelinde söz alan Acton, geçtiğimiz yıl boyunca WhatsApp için sesli arama özelliğinin iyileştirildiğini ve zorlu testlerden geçirildiğini belirtti.

Brian Acton ayrıca Android için yayınlanan WhatsApp Sesli Görüşme Servisi’nin birkaç hafta içerisinde iOS platformuna da çıkacağını ekledi. Şimdilik sadece jailbreak işleminden geçen bir iPhone ile kullanılabilen “harici sesli görüşme” servisi için ilk resmi duyuru da F8 etkinliğinde yapılmış oldu.

Konuyla ilgili olarak WhatsApp ya da Facebook’tan resmi bir açıklama gelmezken, “birkaç hafta” tam olarak kaç güne denk geliyor şimdilik bilinmiyor. Sizce WhatsApp Sesli Arama Özelliği WhatsApp’ı bir adım ileriye taşıtacak mı ? Bu konudaki düşüncelerinizi bizim ile paylaşırsanız, bize fikir verirsiniz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz