Vodafone’un Smart 4 power’ı ilk yerli ve 4G’ye sahip olan cihazı tanıtıldı. Ürünün fiyat ve teknik özelliklerini sizler için derledik. Bakalım cihaz yeterince güçlü mü?

Vodafone’un kendi markasını tanıyan akıllı telefon dünyasına yeni eklenen model Smart 4 power teknik özellikleri ile kullanıcılara orta seviyede bir donanım sunuyor. 5 inç ekran boyutuna sahip olan cihazın ülkemizde üretilmiş olmasına vurgu yapılıyor. Ancak, cihaz daha önce dünyanın başka ülkelerinde de piyasaya sürülmüştü.

Yerli üretilen ilk 4G’li akıllı telefon olarak Vodafone tarafından sunulan Smart 4 power’da yerli üretim kavramının az da olsa esnetildiğini tahmin ediyoruz. Çünkü ülke şartlarına uygun yerli üretim yapılırsa Snapdragon 400 kullanan Turkcell T50 cihazında olduğu gibi orta seviyenin biraz altında kalan veya bu seviyeyi zorlayan işlemci paketlerinde bulunan 4G özelliği odağa alınarak üretime geçilmesi sağduyusuyla örtüşmediği fark ediliyor.

Cihaz kontratsız olarak 599 TL etiketle satışa sunuluyor. Ayrıca Vodafone Smart 4 power Red Elite ve Red Elite Plus aboneliğine sahip olanlara 24 ay kontratla ücretsiz olarak sunulmakta.

Cihaz 1.3 GHz 4 x Cortex – A7 işlemciye sahip, grafik işlemcisi ise Mali 400 ve akıllı telefonda 1GB RAM bulunuyor. İşlemci sistemi Android 4.4.2, ana kamerası 5 MP ve ön kamerası VGA’dır. Yerleşik 32 GB depolama alanı bulunuyor ve pili de 300 mAh. Ağırlığı ise 162 gram.

SMART 4 POWER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz