Vine Uygulaması Güncellendi

Android uygulamasın da vine geçtiğimiz günlerde İOS için yaptığı güncellemeyi büyük bir kitlenin beklediği haberi vererek android içinde güncelleme yaptı.

Yeni vine android güncellemesinde neler varmış bir göz atmak gerekir. En popüler uygulamalardan ilk sıralarda yer alan Vine önce İOS için güncelleme yapmıştı. Yaptıkları yeni güncelleme de yeni ekledikleri kamera özelliklerini İOS gibi android kullanıcılarına da sunmaktadır. Çok önemli ve net olan bu yeni özellik ile uygulama kullanımı değişeceği çok açıktır.

Ve çok büyük bir yenilik ise daha kullanılabilir hale getirecek olan önceden çekilmiş videoların kullanılabilecek olması veya film rulosunda saklanan videoların vine’da çekilen videolarla birleştirilme özelliği. Güncelleme ile gelen bu yeni özellik daha önceden çekilen videoların kullanımına izin verilmesi.  Diğer bir özelliği ise videoların birleştirilmesine olanak sağlıyor. 6 saniyelik süre formatına uyum sağlamak için düzenlenebilecek. Sadece telefonların da değil tabletlerinden de daha önce çektikleri videoyu 6 saniye kuralına bağlı olarak paylaşabilecek.

Yeni vine güncellemesine eklenen geri al butonu ise istenmeyen karelerin mevcut videolardan çıkartılmasına olanak veriyor.

Aynı zamanda mesajlaşma özelliği de eklendi. Birinci olarak İOS kullananlara gelen bu yenilik daha sonra Android kullanıcılarının da hizmetine sunulmuştur. Merak edilen diğer konu ise Windows Phone kullanıcılarına ne zaman vine uygulamasının sunulacağıdır. Bu konuda henüz bir açıklama yapılmamıştır ve maalesef bilinmemektedir.

Kaynak: mashable.com

Vine Uygulaması Güncellendi
Vine Uygulaması Güncellendi
Paylaş
Önceki İçerikApple Ailesinin Yeni Tarzı
Sonraki İçerikSamsung’a Büyük Rakip LG
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz