11 Eylül Perşembe günü dünya çapında tanınmış olan yazılımcı Martin Fowler Hepsiburada.com adresinin üstlenmiş olduğu sponsorlukla İstanbul’a geliyor.  Perşembe günü İstanbul Hilton Otel’de yapılacak olan etkinliğe bizimde ülkemizde yer alan ve başarısını ortaya koyan birçok yazılımcı ve teknik alanda deneyimli ve başarılı olacak isimler katılıyor olacak. Etkinliğin adı ise Contunious Delivery And Desing olacak.

Hepsiburada.com dünyada en çok bilinen ve en büyüklerin arasında en üst sırada yer alan ThoughtWork ile bir iş birliği yaptı ve bir teknoloji üssü yaratmış oldular.  Bu yapılan etkinlik ile hem kutlama yapılmış olacak hem de firmanın İstanbul’daki açılan ofisinin kutlaması yapılmış olacak.

Teknoloji dünyasını oldukça heyecanlandıran bu etkinlik çok büyük ses getirecek gibi. yazılım denilince ilk akıllara gelen ve birçok yöntemin yaratıcı olan ve birçok konuyu dünyaya tanıtıp kabul ettirmeyi başaran Fowler  uzun zamandır bu konuda çalışmalarına devam etmek beraber birde danışmanlık ve eğitmenlik kariyerine de devam ediyor.  Birçok kitapları bulunan Martin Fowler, sürekli yoğun olan gündemine de İstanbul’da alabilmesi için oldukça ciddi bir çalışmanın olduğunu ortaya koymuş oluyor.

En büyük paylarından birine sahip olan hepsiburada.com bu günlerde heyecanlı bir şekilde bu etkinliğe hazırlanıyor. Hem yaptıkları başarılı ortaklık hem de teknoloji dünyasına kazandırdıkları ile yapılacak bu etkinliğe oldukça ünlü isimler konuk. Yurt dışından daha birçok özel konuğunda olacağı bu etkinlik tam saat 09.00 itibari ile başlayacak.  Etkinlikte Sayın martin Fowler genel anlamda bir saat boyunca kürsüde kalacak ve önemli detaylar ile bilgiler verecektir. Hem teknoloji anlamında hem de iş dünyası anlamında çok etkili olacak olan bu etkinlik için herkes büyük bir heyecan ile günün gelmesini bekliyorlar. Etkinliğin devam eden saatlerinde ise ThugtWorks ofis açılışı yapılacak ve hem Türkiye ofis yöneticilerinden hem de Avrupa ofislerinden birçok kullanıcı panelde konuşmacı olarak kendilerine yer bulmuş olacaklar.

Daha ayrıntılı bilgi için etkinlik adına bir web sitesi açılmış durumda. Yarın itibari ile özetlerini de görebileceğiniz bu etkinlik oldukça umut verici sahnelere yer verecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz