United Airlines 23.000 iPhone 6 Plus’ı Uçuş Görevlilerine Sunacak

United Airlines 2015 yılının ikinci çeyreğinde yaklaşık 23.000 iPhone 6 Plus ile ana hat uçuş görevlilerini donatacağını duyurdu.

Cihazlar tanıtır olduktan sonra, uçuş görevlileri perakende işlemlerin çoğu özenli olacak. Bunun yanı sıra çok sayıda örneğin şirket e-posta, united.com ve şirketin Internet olarak şirketin kaynaklarının politikalarına erişim sağlamak mümkün olacak ve prosedür kılavuzları cihazlarda yer alacak.

Uçuş görevlilerine bu yatırımı yapmak için heyecanlı olduğunu söyleyen Sam Risoli, uçak içi hizmetleri United’ın kıdemli başkan yardımcısı. IPhone 6 Plus broşür dostu bir hizmet ile daha yüksek seviyede teslim etmelerini sağlayacak ve müşterilerimize daha iyi hizmet sağlayarak, değerli iş bilgilerine uçuş görevlileri, basit şekilde tek tuşla erişim sunacak.

Şirket ayrıca elektronik versiyonu uçuş, personelin baskılı güvenlik kılavuzunu yerini alacak olan, gelecekte de geliştirmeleri tanıtacak ve aynı zamanda uçağın kabin sorunları ve onarım gerçek zamanlı rapor edeceğini açıkladı. Ayrıca, şirket aynı zamanda müşterileri tarafından kullanılabilecek araçlar geliştirmeyi planlamaktadır. Orada araçlar hakkında hiçbir kelime söylemedi ama kesinlikle seyahat için kullanışlı olacak.

 

United Airlines 23.000 iPhone 6 Plus’ı Uçuş Görevlilerine Sunacak
United Airlines 23.000 iPhone 6 Plus’ı Uçuş Görevlilerine Sunacak

Kaynak: CNET

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz