Ucuz Küçük Bilgisayar İle Tanışın

Ucuz Windows tablet bir cep boyutunda ve MeegoPad T01 veya Zotac ZBOX PI320 pico gibi küçük, düşük güç masaüstü bilgisayar sunuyor.

Yeni GULEEK i8 çok da şık görünüyor. Windows 8.1 yazılımı, Intel Bay Trail işlemci ve 3000mAh pil ile kompakt masaüstü bilgisayardır. DealExtreme sitesinde 104 dolar için ön siparişleri alıyor.

Batarya kapatmadan veya yeniden başlatmadan bir yerden bir yere taşımak için kullanışlı gelebilir.  Güç adaptörü olmadan bir süre için sistemi kullanmaya olanak sağlar.

Bu boyutta masaüstü bilgisayarlarda genellikle pil yoktur. Çünkü takılması gereken monitörler ve (yazıcı gibi), diğer çevre birimleri ile bunları kullanmak eğilimindedir. Ama bu küçük adamın dahili pil bazı ilginç olanaklar sağlar.. Örneğin, belki kendi dizüstünüzü inşa edebilirsiniz?

Ayrıca başsız sistemi kullanabilirsiniz. Örneğin bir Android telefon üzerinde Windows uygulamaları ile etkileşim sağlar ve uzaktan GULEEK i8 giriş için bir Android uygulamasını kullanabilirsiniz. Bir klavye ve fare olmadan medya oynatımı ya da diğer uygulamaları kontrol etmek için bilgisayar için bir uzaktan kumanda olarak telefonunuzu kullanabilirsiniz. Bunları sağlayan bir Android uygulaması da bulunuyor.

Çoğunlukla, GULEEK i8 1.8 GHz Intel Atom Z3735F dört çekirdekli işlemci, 2GB RAM, depolama 16GB, microSD kart yuvası ve fansız tasarımı da dahil olmak üzere bir ucuz, Windows tablet özeliklere sahiptir.

Diğer özellikler ise 2 tam boyutlu USB portu, (şarj için) mikro USB bağlantı noktası, bir mikro HDMI bağlantı noktası ve bir kulaklık jakı bulunmasıdır. Sistem 802.11b / g / n WiFi desteği ve Bluetooth 4.0 da cihazda bulunur.

Bilgisayar 5.9 x 3.2 x 0.4 önlemler ve yaklaşık 8,5 gram ağırlığındadır.

 

Ucuz Küçük Bilgisayar İle Tanışın
Ucuz Küçük Bilgisayar İle Tanışın

Kaynak: AndroidPC.es

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz