Twitter Kullanıcılarından Ne İstiyor?

Mashable tarafından yayınlanan Twitter hakkındaki son rapora göre, görüntüleri direk paylaşmak yerine Instagram bağlantıları ile paylaşarak kullananlar çoğunlukta ve Twitter doğrudan göndermek için kullanıcılarına ilham vermek istiyor.

Twitter kullanıcılarının Instagram linkleri paylaşmasını istemeyen şirket Twitter yerine Instagram bağlantıları paylaşan kullanıcılarının Twitter’a doğrudan fotoğraflarını göndermeleri için soracak bir sistem hazırladı. Kullanıcılara istemleri dışında direk resim göndererek fanlarının her zaman görebileceğini söylüyor ve teşvikte bulunuyor.

Twitter medya, spor, eğlence ve daha fazla kategoride kullanıcılarına hizmet veriyor. Bundan sonra direk fotoğraf paylaşımlarını her kategoride soracak.

Mashable göre, Twitter’da bağlantıları paylaşmak yerine fotoğraf paylaşmak, twitter üzerinden doğrudan göndermek için kendi üst etkileyenlerini gösteriyor.

 

Twitter Kullanıcılarından Ne İstiyor?
Twitter Kullanıcılarından Ne İstiyor?

Instagram inanılmaz popüler hale geldi ve Twitter açıkçası bu yeni uygulama ile fotoğrafları doğrudan bağlantılar ile paylaşmaya teşvik ediyor ve kullanıcılarının buna uyacağını düşünüyor.

Kaynak: Mashable

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz