İrlanda'da Bir tv sunucusu Twin Strangers isimli bir tv program ile İkiz Yabancılar projesi programı yaptı ve kendine çok benzeyen ikizini bulunca şok yaşadı.

İrlanda’da Bir tv sunucusu Twin Strangers isimli bir tv program ile İkiz Yabancılar projesi programı yaptı ve kendine çok benzeyen ikizini bulunca şok yaşadı.

Tv sunucusu Niamh Geaney , Facebook üzerinden başlattığı deneysel bir projeyle kendisine ikizi kadar benzeyen birisini bulmayı başardı. Başardı ama bulduğunda da şok geçirmesine sebep oldu.

26 yaşındaki İrlandalı tv sunucusu Niamh Geaney “İkiz Yabancılar” projesi ile kendisine ikizi kadar benzeyen Karen Branigan‘a ulaşmayı başardı. Karen ve Niamh biraraya geldiğinde ise ikisi de şaşkınlıktan birbirlerinin yüzüne bakakaldılar.

Niamh Geaney o an yaşadıklarını “çok gergindim ve kendime benzeyen birisini görünce nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyordum. Karşılaşma boyunca şaşkınlık ile gözümü dikmiş bir şekilde onu inceledim.

Kaç kere bu çok ürkütücü dediğimi hatırlamıyorum bile, gerçekten olağanüstü bir deneyimdi” şeklinde dile getirdi.
Niamh’a bu projede eşlik eden 21 yaşındaki Harry ve 22 yaşındaki Terence’ın da benzerleri ortaya çıkmış ama onların “ikizleri” Karen ile Niamh’ın kadar benzerlik göstermiyorlardı.

Niamh-Geaney_Karen Branigan

İkiz yabancılar” projesi bir web sitesine dönüşmüş durumda ve site üzerinden Niamh Geaney gibi ikizlerini bulmaya çalışan insanların, arayışları büyüdükçe büyüyor.

Video karşılaşmadaki şaşkınlığı izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz