Total War oyun serisi kendi döneminde oldukça ses getiren Hun İmparatoru’nun Hanı Atilla’yı konu alıyor. Total War: Atilla gelecek yıl hazırlanmış olacak.

Creative Assembly, EGX London 2014’de tanıtılan Total War: Atilla oyunu resmi şekilde tanıtıldı. Hun İmparatoru olan Atilla2nın oyunun konusunun merkezinde olduğu ve serinin önceki oyunlarına nazaran daha çok yenilik içerdiği söylendi. Total War oyun severlerin en usta olanlarının bile zorlanacağı söylenen Atilla versiyonunda salgın ve hastalık gibi unsurların önemli ölçüde ön planda olacağını belirttiler. Oyun geliştiricileri ülkedeki sağlık düzeyinin üzerinde durduklarını ve dikkat etmezseniz ordunuzun sağlıksız ve güçsüz olarak yola çıkacağını, bu nedenle de yenilgiler yaşamanızın kaçınılmaz olduğunun altını çizdiler.

Ordunuz hastalığa yakalanırsa sadece askerleriniz salgından payını almayacak düşmanlarınız ve dost mevzilerinize de hastalık bulaşabilecek. Hem kendi saflarınızı düşünürken hem de ticaret yollarında bu salgın kötü sonuçlara yol açabilecek.

Yeni oluşturulan ateş sistemi sayesinde şehrinizdeki binalar yanabilir ve yangın şehre yayılarak şehri yok edebilir. Bu nedenle bu konu savaş için önemli bir unsur olarak gözünüze çarpacak. Gelecek sene Şubat ayında satışa sunulacak oyun size Hun İmparatoru Atilla ve ordusunu kontrol edebilme şansı verecek.

Atilla, 1 milyon atlıya sahip bir komutandı ve Constantinople kentine kadar büyük topraklara sahipti. Roma ile yaptığı savaşta başarısız oldu ve tüm İtalya’yı topraklarına katan Atilla, Roma’yı alamadan vefat etti.

Kaynak: gamespot.com

Total War Hun İmparatoru Atilla
Total War Hun İmparatoru Atilla

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz