Toshiba Satellite Radius 11 Laptop 330 Dolar

Toshiba Satellite Radius 11 Laptop 330 Dolar

Toshiba bu hafta tüketiciler ve işletmeler için yarıçapı 11 olan yeni tablet konvertibl dizüstü bilgisayar Toshiba Satellite’ı duyurdu. Önümüzdeki hafta 26 Ekim 330 dolardan satın sunulacak olan cihaz yakında sevenleri ile kavuşacak.

Satalite Radius 11 dizüstü bilgisayar Intel Celeron tarafından desteklenmekte. Pentium işlemci 4GB RAM kadar desteklenen ve 32GB flaş depolama veya 500GB sabit disk alanı bulunan cihaz hoş seçenekler sunuyor.

Hareketlilik farklı kişiler için farklı şeyler ifade eder ve Toshiba’nın yeni Satellite Radius 11 ve CL10-B yansıtacak diyen Sandor van der Ham, Başkan Yardımcısı, B2C PC Yaşam Ürünleri ve Hizmetler Grubu, Toshiba Europe GmbH. Bu uyarlanabilir, Windows 8.1 cihazları geliştirirken biz, tasarım, performans ve yenilik üzerinde uzlaşmaya gerek kalmadan nerede olursanız olun, esneklik ve yapmak istediğiniz her şeyi yapmaya özgürlük sunan uygun bir dizi oluşturduk diyerek misyonlarını özetledi.

Toshiba da dönük bir ön HD web kamerası ile yeni taşınabilir sistem monte edildi. Microsoft’un son Windows 8.1 işletim sistemi önceden yüklenmiş olarak gelecek olan dizüstü bilgisayar, tablet, masa, sunum ve izleyici gibi beş modu içeriyor.

Toshiba Satellite Radius 11 de 11.6 inçlik ekran sunan kullanıcılar ile 1366 x 768 piksel çözünürlüğe ve 360 ​​derecelik bir menteşe takılmış. Birlikte USB 3.0 ve USB 2.0 ve HDMI portu için kullanışlı bir SD kart yuvası için portları ile daha fazla depolama genişleme olanağı sunacak.

Kaynak: toshiba

Toshiba Satellite Radius 11 Laptop 330 Dolar
Toshiba Satellite Radius 11 Laptop 330 Dolar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz