TİZEN İŞLETİM SİSTEMLİ YENİ SAMSUNG

Samsung yeni icadı olan Tizen işletim sistemli telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu hazırlık için uzun süredir uğraşan Samsung için her şey beklenildiği gibi giderse Tizen işletim sistemli yeni akıllı telefonlarının satışında patlama olması düşünülüyor.

Samsung’un Tizen işletim sistemli giriş sınıfı cihazı Z1’in 10 Aralık günü tanıtılması bekleniyor. Ancak şuan Samsung’un son dakika da karar değiştirip değiştirilmeyeceği bilinmese de Samsung telefon meraklıları çoktan geri sayıma başlamış görünüyor.

Samsung Tizen işletim sistemli orta sınıf cihazını da çok kısa bir süre önce tanıtmıştı. Samsung Z ile Z1’in hazırlığını yaptıran şirket bu ürünüyle kullanıcılarını memnun edebilirse beklenenden daha fazla satış alabilir.

Samsung Z1 için belirlenen fiyat henüz açıklanmamışsa bile 1000 doların altında bir fiyat belirlenmesi bekleniyor. Samsung hakkında kullanıcıların aklını karıştıran pek çok soru işareti var Samsung Z1’e Galaxy S5 özelliklerini de katmış olduğu düşünülüyor. Ayrıca beklenen diğer özellikleri şu şekilde: Ön kameranın 2.1 mega piksel arka kameranın ise 8 mega piksel olması bekleniyor. Bunun yanında 2 gb bellek ve 16 gb dahili depolama alanına da sahip olabilir. Galakxy S5’den alması beklenen özellikler ise parmak izi tarama ve kalp atış hızı ölçen sensörü olması bekleniyor. Ancak Z1 kullanıcılarını şaşırtarak tamamen farklı bir hamle de yapabilir. Yeni model bakalım kullanıcıyı şaşırtmayı başarabilecek mi? Bunun cevabı için ise 10 Aralığa kadar sabır etmek gerekiyor.

TİZEN İŞLETİM SİSTEMLİ YENİ SAMSUNG
TİZEN İŞLETİM SİSTEMLİ YENİ SAMSUNG

Kaynak: teckboom

Paylaş
Önceki İçerikNEXUS 9 NEDEN YENİLENDİ?
Sonraki İçerikYeni Motorola Moto E Geliyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz