THINGY Programlanabilir Bluetooth Modülü

Makineler için projeniz kapsamında programlanabilir bir Bluetooth modülü tasarlayan geliştiriciler, 2333 Designs tarafından geliştirilen Thingy adında yeni bir cihaz ortaya çıkardı.

Thingy Arduino platformu uyumlu ve günlük yaşam için günlük hayatın en basit sorunları çözme işlevini üstleniyor. Düzgün çalışır halde yardımcı olmak için yaratılmış olarak sunuluyor. Yaratıcıları Bluetooth Thingy modülü hakkında çok önemli sonuçlar elde edileceğini düşünüyor.

Mesela sadece garaj kapısı gece geç açık ise uygulama sayesinde kapatabilirsiniz ya da çocuklar kimyasal madde veya ilaç için kabin içinde olup olmadığının iletisini alabilirsiniz. Bunu telefonunuza gönderilen basit bir mesaj ile öğrenebilirsiniz. Tuşları, uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz. Bisikletle hırsızlık olaylarını engelleyebilirsiniz.

Yani Thingy icadını hayatın zorlukları çözmek için kullanıyorsunuz. Bu harika cihaz tamamen kendi kişisel ürünlerinizde kullanılıyor. Yeni özellikler sağlamak için çip çözümünde yeni görevleri gerçekleştirebilirsiniz.  Ayrıca kendini yeniden programlamak için yeteneği vardır. Mevcut serbest uygulaması sizin için her şeyi yapıyor olacak.

Tasarımı Cypress Semiconductor temel Bluetooth LE Teknolojisi dayanmaktadır. 100’ün üzerinde uygulamaların 1000’e çevirmek sizin elinizdedir. Bazı elektronik bileşenler eklenmiş ve hayatımızı biraz düzgün gitmesi için sizin yerinize çalışacaktır. Bu nedenle aklınızda biraz huzur yer edinir.

THINGY Programlanabilir Bluetooth Modülü
THINGY Programlanabilir Bluetooth Modülü

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz