Son yıllarda, kişilerin telefonlarını tıpkı bir fotoğraf makinesi gibi kullanması durumu bir çok kişi tarafından tepki dahi çekmişti. Gerek markaların modellere fotoğraf özelliği olarak gelişmiş seçenekler sunmaları, gerekse de bu konuda ek seçeneklerin oluşması, insanların ek olarak fotoğraf makinesi almasını dahi önlüyordu.

Şimdi, Telefonlar Daha Fazla Çekim Yapacak

Sony, insanların telefonlarını aynı zamanda fotoğraf makinesi olarak kullanması konusunu oldukça üst düzeye taşıyor ve iki farklı lens seçeneği sunuyor. Artık Xperia ailesinden bir telefonunuz var ise, sizler de ILCE-QX1 ya da QX30 adlı akıllı lensleri kullanarak, telefonunuzu tamamen profesyonel bir kamera haline dönüştürebilirsiniz.

QX30, kullanıcılara 30x optik zoom özelliği sunacak. Bu özellik sayesinde profesyonel ve etkili bir şekilde fotoğraf çekmenin yanı sıra, zoom özelliğinden de faydalanma şansına sahip olabileceksiniz. Böylelikle bir fotoğraf makinesinden aradığınız tüm profesyonel özellikleri telefonunuz da ve telefonunuza ekleyeceğiniz ufak bir uyumlu lense seçeneğinde bulmuş olacaksınız. Sizlere ise, herhangi bir sorun yaşamadan rahatça çekim yapmanın tadını çıkarmak kalacak.

Edinilen bilgilere göre, ILCE-QX1 20.7 Megapiksel gibi bir özelliğe sahip. Haliyle çekilecek olan fotoğraflar da çok daha profesyonel ve detaylı bir şekilde hazır hale gelebiliyor. İnsanlar ise, yanlarında sadece telefon bulundurmaları halinde; interneti, fotoğraf çekme özelliğini, iletişimi, işi, eğitimi artık her şeyi çok daha net bir şekilde bir arada bulabilecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz