T-Mobile Müşterilerine Galaxy Note 4 Sipariş Detayları

T-Mobile Müşterilerine Galaxy Note 4 Sipariş Detayları

T-Mobile müşterilerinden Samsung Galaxy Note 4 şipariş verenler için iyi bir haber var. Son zamanlarda bazı kullanıcılar kendi phablet zaten öncesinde resmi kullanılabilirlik tarihinde sevk olduğunu kaydetti.

PhoneArena reader ticareti konum cihaz ile birlikte cihazın, ön sipariş tarihinden itibaren sevkiyat tarihini gösteren, yayın, sipariş durumunu anlatan bir ekran görüntüsü gönderdi.

Samsung’un Galaxy Note 4 phablet b515ppi piksel yoğunluğu ile 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü 5.7 inç ekrana sahip. Cihaz 2.7GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 805 SoC tarafından desteklenmekte ve 3GB RAM’e sahip. 128 GB’a kadar destekleyen microSD kart yuvası ile dahili 32GB depolama alanı da mevcut.

Cihazın arkasında keskin görüntüler yakalamak için optik görüntü sabitleme özelliği ile 16MP kamera yer alıyor ve bunun yanı sıra 3.7 megapiksel ön kamersı var. Diğer özelliklere ise parmak izi sensörü, Bluetooth 4.0, b3.220 mAh pil dahil edilmiş. Android kutunun dışında işletim sistemi olarak da  4.4.4 KitKat tercih edilmiş.

Samsung Galaxy Note 4 ön sipariş veren kullanıcılardan olanlar çok şanslı, sipariş durumuna bakmak için ve birimin sevkiyatta olup olmadığını kontrol edebilecekler.

Cihazı ellerine ulaşan teknoloji severler duruma yakında internet üzerinden yayınlarlar ve kısa sürede gelecek olan haberleri sizlere ulaştırma şansı yakalarız. Bizi takip ederek dünyadan güncel haberleri alabilirsiniz.

Kaynak: phonearena

T-Mobile Müşterilerine Galaxy Note 4 Sipariş Detayları
T-Mobile Müşterilerine Galaxy Note 4 Sipariş Detayları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz