Swiftpoint GT Hareketleri Ve Fare Kontrolünü Birleştirdi

Dokunmatik tablet kullandıktan sonra bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara cihazları aktarınca farklı etkileşim gerektirir ama Swiftpoint GT bilgisayar çevrelerine uyum yaratarak daha da kolay bir geçiş yapmayı umuyor.

Swiftpoint GT kullanıcıların dokunmatik ekrana gerek kalmadan kaydırma veya itmek için izin veriyor. Bir fare hassasiyeti ve kolaylığı ile sezgisel dokunmatik jestleri birleştirmek için tasarlanmıştır. Swiftpoint GT donanımından yararlanmak için özel nitelikler sağlıyor.

Swiftpoint GT proje üretim kavram sıçrama yapmak için rehin 25.000 dolardan yükseltmek isteyenler için Kickstarter kalabalık fonlama sitesinde üzerinde şu anda bulunuyor. Yaratıcıları donanım tasarımı hakkında, Swiftpoint GT ekrana dokunmak zorunda kalmadan doğal bir parmak ve bilek hareketi ile dokunma hareketlerini yapmak için izin veren dünyanın ilk faresidir. Aslında bir dokunmatik ekrana bile gerek yoktur.

Touchpad-on-Top (TOT) fare düğmelerinin üzerinde dokunmatik sensörler bulunuyor. Diğer cihazlara kıyasla büyük bir adım olarak görülüyor. TOT cihazlara kullanıcı geribildirimi nedeniyle küçük bir düğme alanının üzerinden beceriksizce parmağını hareket ederken bile fareyi tutmak için ihtiyacı negatif olan bir sunum sağlıyor. TOT fare düğmeleri fonksiyonda aşırı yük kazara istenmeyen hareketlerini veya tıklamaları neden olabilir ve bunun eksikliği scrollwheel belgeleri okurken daha fazla çaba gerektireceği anlamına geliyor. Swiftpoint GT hayata geçirildi ve  tasarım ilkeleri TOT cihazların sınırlamaları ile tüm sorunların üstesinde geldi.

Swiftpoint GT Hareketleri Ve Fare Kontrolünü Birleştirdi
Swiftpoint GT Hareketleri Ve Fare Kontrolünü Birleştirdi

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz