Acun ılıcalı'nın tv 8'de ki programında ünlülerde çıkan olaylar Survivor a damgasını vurdu. takımında ada konseyi sonrasında büyük bir kriz patladı. Doğukan Manço ile tartışan Berna Canbeldek ortalığı adeta birbirine kattı. Takım arkadaşları Berna Canbeldek'i tutmaya çalışırken şok eden görüntüler objektiflere yansıdı.

Acun ılıcalı’nın tv 8’de ki programında ünlülerde çıkan olaylar Survivor a damgasını vurdu. takımında ada konseyi sonrasında büyük bir kriz patladı. Doğukan Manço ile tartışan  Berna Canbeldek ortalığı adeta birbirine kattı. Takım arkadaşları Berna Canbeldek’i tutmaya çalışırken şok eden görüntüler objektiflere yansıdı.

Survivor izleyicileri kim elendi diye beklerken ünlüler adasındaki Doğukan manço ve Berna Canbeldek kavgası her şeyin önüne geçmesine yetti. Berna Canbeldek ile sorunlarını çözmek için konuşmaya çalışan Doğukan Manço gecenin sonunda inanılmaz bir olayın içinde kendini buldu.

Gecenin yarısında, diğer yarışmacılar uyurken patlayan kavga adanın sessizliğinini bozdu. Uykudan kalkan diğer yarışmacılar Doğukan manço’nun üstüne yürüyen Berna Canbeldek’i son anda tuttular.

Doğukan Manço ise yediği hakaretler ve üzerine yürünmesiyle şoka girdi. Doğukan Manço da karşılık vermek isteyince Hakan araya girdi ve onu tuttu. Doğukan Manço’yu güçlükle durduran Hakan onu Berna Canbeldek’in yanından uzaklaştırdı.

Survivor berna ve doğukan kavgası videosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz