Steve Jobs Filmi Oyuncuları

Son zamanlarda Walter Isaacson tarafından oluşturulan biyografiye dayalı yeni Steve Jobs filmi Universal Pictures tarafından yapılacağını duyduk.

Daha önce Michael Fassbender’ın Steve Jobs’u rol alacağı gibi bir söylenti yayıldı ve onun dışında filmde Kate Winslet – Joanna Hoffman, Seth Rogen- Steve Wozniak olacak ve Jeff Daniels ise John Scully’i rol alacak.

Michael Fassbender (X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, 12 Yıllık Esaret) Steve Jobs, Apple’ın öncü kurucusunu rol alacak. Oscar ödüllü aktris Kate Winslet (Okuyucu, Sil Baştan) Joanna Hoffman Macintosh eski pazarlama şefi olacak. Apple kurucularından Steve Wozniak rolünü Seth Rogen (Komşular, Mülakat) üstlenecek. Jeff Daniels tarafından oynanacak olan rol ise (HBO’nun Haber Merkezi, Good Night, Good Luck.) eski Apple CEO’su John Sculley olacak.

Filmde ayrıca Andy Hertzfeld, Apple Macintosh geliştirme ekibinin asıl üyelerinden biri olarak Chrisann Brennan yer alacak. Jobs ‘eski kız arkadaşı ve Michael Stuhlbarg (A Serious Man, HBO’nun Boardwalk Empire) olarak Katherine Waterson (İçsel Yardımcısı, Flynn Olmak) filmde rol üstlenecek.

 

Steve Jobs Filmi Oyuncuları
Steve Jobs Filmi Oyuncuları

Film en önemli üç ürün merkezli olacak.  iPhone ve iPad ve onların versiyonlarını görebiliriz.

Kaynak Slashfilm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz