Steam Kış İndirimleri Ne Zaman Başlıyor

Steam’in geçtiğimiz günlerde Holiday Sale adı altında çok sayıda indirim uyguladı. Tatil sezonu için yapılan bu indirimleriyle cüzdanını boşaltanları biraz üzecek bir haber daha geliyor.  Kendinizi hazırlamanız gereken daha büyük bir indirim dönemi yaklaşıyor. Bunu öğrendiğiniz için biraz üzülebilirsiniz.

Reddit kullanıcıları PayPal’ın Japonya’da yayımladığı bir görseli yakalaması sonrasında ortaya çıkan bir indirim dedikodusu yayılıyor.  Bu indirim dönemi 18 Aralık tarihi olarak gözüküyor. Her yıl düzenlenen klasik bir festival gibi düşünün. Steam Winter Sale adı altında kış indirimleri bu tarihte başlayacak.

Henüz Steam tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ama aşağıdaki resimde görebileceğiniz görsel üzerinde Steam’in indirim dönemi yazıyor. Az önce de belirttiğimiz 18 Aralık tarihinde başlayacak olan indirim 2 Ocak 2015 tarihine kadar sürecek.

Bu dönem içerisinde hangi oyunları almayı planladığınızı bir kez daha düşünün ve bütçenizde bazı düzenlemeler yapın. Resmi bir açıklama geldiğinde gelişmelerle karşınızda olacağınızı bilmenizi isteriz. 18 Aralığa kadar indirimli oyunlar için kesin olmasa da birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

 

Steam Kış İndirimleri Ne Zaman Başlıyor
Steam Kış İndirimleri Ne Zaman Başlıyor

Kaynak: Reddit

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz