Staples Mağazaları Apple Pay’e Önem Verdi

Staples Mağazaları Apple Pay’e Önem Verdi

Apple son zamanlarda yeni mobil ödeme sistemi, Apple Pay’i başlattı ve onların mağazalarında iPhone ödemeleri kabul olduğunu gibi şimdi başka perakendecileri de duyurdu.

Staples mağazası ABD’de perakende mağazaları ile 1.400 şirketten oluşur ve Eylül ayından bu yana bu yeni iOS ödeme özelliğini desteklemek için umut verici bir tavır sergilemiştir. Apple Pay’in kendi mağazalarında kabul edilir olduğunu duyurarak bunu açıklığa kavuşturdu.

Staples şimdi Apple Pay’i ödeme için kolay, güvenli ve özel bir şekilde mobil ödemeye dönüştürecek yeni bir hizmet ile müşterilerine erişim imkanı sunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri’nde 1400 üzerinde mağazaya sahip olan Staples, Apple iPhone 6 ile çalışır, doluluk durumuna bağlı iPhone 6 Plus ve Apple Ürünlerine Pay’e yönlendirecek.

Apple Pay sadece kısa bir süre için mevcut olmuştu ama şimdi Apple’ın yeni mobil ödeme sistemi popüler olacak gibi görünüyor.

Apple son zamanlarda Google Wallet Apple Pay lansmanından bu yana kullanımında bir artış gördü.  1 milyonun üzerinde kredi kartı olan Google Wallet daha daha popüler hale aslında ilk 72 saat içinde hizmete kayıtlı olduğunu yerler tarafından ulaştırıldı.

Kaynak: macrumors

Staples Mağazaları Apple Pay’e Önem Verdi
Staples Mağazaları Apple Pay’e Önem Verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz