Sony, mobil teknolojideki etkinliğini çıkardığı yeni telefon modelleriyle devam ettiriyor. Özellikle farklı teknolojileri kullanmayı ilke edinen teknoloji devi Sony, son yıllarda su altında çalışabilen akıllı cihazlar üretmeye başlamıştı.

Sony’nin su altında çalışan akıllı telefon modelleri arasında yer alan Sony Xperia M2 Aqua artık Türkiye’de. 1,5 m derinliğe kadar çalışabilen Sony Xperia M2 Aqua, performans açısından da oldukça iyi seviyede.

Sony Xperia M2 Aqua, harici hafıza desteğiyle kullanılabiliyor. 1 GB RAM gücüne sahip olan bu özel telefon, hızıyla da adından çok söz ettirecek gibi. Benzerlerine kıyasla oldukça hızlı ve şık olan Sony Xperia M2 Aqua, Türkiye’de kısa sürede büyük ilgi görecek gibi görünüyor. Suya dayanıklı telefonların son yıllarda büyük rağbet gördüğü ve akıllı telefonlar arasında fark yarattığını biliniyor. Özellikle yaz aylarında akıllı telefon alma düşüncesinde olan kişiler, bu özellikteki telefonlara daha çok ilgi göstermekte.

Sony Xperia M2 Aqua, Snapdragon 400 işlemciyle dizayn edildi. Ekran boyutu 4,8 inç olarak belirlenen Sony Xperia M2 Aqua, tamı tamına 4 çekirdeğe ve 1,2 GHz’ ye sahip.

Sony Xperia M2 Aqua ile su altında fotoğraf ve video çekme şansına sahip olacaksınız.8 megapiksel kamera destekli bu akıllı telefon, sadece 149 gr ağırlığa sahip. Böylece hem sizi yormaz; hem de cebinizde, çantanızda ya da taşıyıcı aparatlarınızda çok büyük yük oluşturmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz