Japonyanın en büyük mobil üreticilerinden olan Sony, Xperia Z4 ün tanıtımını geçenlerde yapmıştı. Biz bunun haberi ile uğraşırken Şimdide Sony Xperia Z5 ortaya çıktı.

Japonyanın en büyük mobil üreticilerinden olan Sony, Xperia Z4 ün tanıtımını geçenlerde yapmıştı. Biz bunun haberi ile uğraşırken Şimdide Sony Xperia Z5 ortaya çıktı.

Sony geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız amiral gemisi modeli Xperia Z4’ü anavatanı Japonya’da tanıtmıştı. Tasarımsal açıdan diğer Xperia cihazlarına benzeyen Xperia Z4, donanımı ile üst düzey bir cihaz olduğunu belli ediyordu.

Snapdragon 810 yongaseti ve 3 GB Ram’den gücünü alan Xperia Z4, Full HD ekrana sahip olması ve yenilikçi özellikler sunmaması ile çok eleştirilmişti. Sony’nin Avrupa ve Amerika’da Xperia Z4 ile boy göstermeyeceği ve daha üst düzey donanıma sahip bir Xperia cihaz tanıtması bekleniyordu.

Sony Xperia Z5 Özellikleri ile büyülüyor!

Bugün merakla beklenen Xperia Z5 adı verilen amiral gemisinden ilk bilgiler gelmeye başladı. Sızıntılara göre Xperia Z5, Snapdragon 820 yongasetine, 4 GB RAM’e, 2K çözünürlüğünde ekrana ve Qualcomm Sense ID parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Xperia Z5’in ayrıca USB-C girişi ile gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz