Sony Xperia Z4 MWC 2015 Öncesi Detaylar

Daha önce yeni Sony Xperia Z4’ün Mobil Dünya Kongresi’nde gösterimde olmayacağını duymuştuk.  Ancak önümüzdeki ay olacak bu etkinlik kapsamında başka bilgiler elimize ulaştı.

Xperia Blog üzerinden yayınlana son rapora göre, Sony MWC’de olacak ama bir basın toplantısı düzenlemeyecek.

Bu etkinlik sonrasında Sony bir basın toplantısı düzenliyor olacağını bildir ve büyük bir duyuru yaptı. Sanki Mobil Dünya Kongresi sonrasında yapılacak olan Sony Xperia Z4 etkinliğini bilmiyormuş gibi herkes bu habere şaşırdı. Aslında haftalardır söylentiler bu yönde şekilleniyor.

Sony Xperia Z4’ün 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.2 inç Quad HD ekran ile gelmesi bekleniyor ve yeni amiral gemisinde sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 64-bit işlemci özelliği bekleniyor.

Cihazın diğer rivayet özellikleri: 4 GB RAM ve çeşitli depolama seçenekleri, Android 5.0 Lollipop özelliğinde olması.

Sony Xperia Z4 ile yeni Sony Exmor RS sensörü sunulacağı da söyleniyor. Bu gelişmiş sensör özellikleri arasında 22 megapiksel olması da yatıyor.

 

Sony Xperia Z4 MWC 2015 Öncesi Detaylar
Sony Xperia Z4 MWC 2015 Öncesi Detaylar

Bunların yanı sıra yeni Xperia Z4 için Xperia Z4 Ultra ve Z4 Compakt gibi diğer iki versiyon da bekliyoruz. Bu cihazlar Mobil Dünya Kongresi önümüzdeki ay açıklanmayacak ise o zaman onları görmek için Nisan veya Mayıs ayına kadar beklemeniz gerekecek.

Kaynak: Xperia blog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz