Google Play Store 5.3.5 APK İndir

Google Play Store APK ile herhangi bir sebepten dolayı Google Play uygulaması bozulup indiremeyen kuramayan kişiler bu dosya sayesinde uygulamayı tekrar sorunsuz bir şekilde kurabilecekler.

Üstelik Google Play Store APK Son Sürüm sizlerle paylaşıyoruz. Bu uygulama sayesinde çeşitli oyunlar , programlar , temalar indirip telefonunuza kurabilir ve eğlencenin tadına verebilirsiniz.

Güncellemenin getirdiği çok büyük değişikler var mı derseniz yok fakat iyileştirmeler ve hızlandırmalar yapılmış diyebiliriz vede en önemli özellik ise güncelleştirmelere gelen özellikler.

Google Play Store APK ‘yı aşağıda verdiğimiz linklerden kolayca indirebilirsiniz.

Boyut: 9.7 MB

Google Play Store APK İndir

Eğer linkte herhangi bir sorun olursa aşağıdan yorum atarak bildiriniz.

Yenilikler

Güncelleştirme bildirimleri.

Otomatik güncelleştirme bildirimleri.

APK Nasıl Yüklenir ?

1- Öncelikle Apk dosyasını bilgisayarımıza indiriyoruz. Eğer direk telefonunuza indirirseniz telefonunuzda “downloads” yada “yüklenenler” kısmında olacaktır.

2- Astro File Manager İndirin. Farklı bir dosya yöneticisi kullanabilirsiniz fakat bizim önerdiğimiz ve anlatımları yapacağımız program budur.

3- Telefonunuzda Ayarlar: Uygulamalar dizininden bilinmeyenler kaynaklar kutusunu kontrol edin ve çıkan uyarıya tamam deyin.

4- Eğer bilgisayarınıza indirdi iseniz öncelikle Apk dosyasını telefonunuza USB yardımı ile aktarımını gerçekleştirin.

5- Dosya aktarımı gerçekleştikten sonra bilgisayar ile iletişiminizi kesebilirsiniz ve diğer adımları telefondan uygulayabilirsiniz.

6- Telefonunuzda apk dosyasına tıklayın ve bir açılır pencere çıkacaktır karşınıza. Onaylamaları yapın.

7- Ardından apk kurulumu başlamış olacaktır ve karşınıza çıkan uyarıları doğru şekilde onayladıktan sonra kurulumuz hazır!

Google-Play-Store-apk-indir
Google Play Store APK ile herhangi bir sebepten dolayı Google Play uygulaması bozulup indiremeyen kuramayan kişiler bu dosya sayesinde uygulamayı tekrar sorunsuz bir şekilde kurabilecekler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz