Uygulama son dönemde çok yüksek bir popülariteye erişmiştir. Bunda kuşkusuz en büyük etken özgün bir niteliğe sahip olmasıdır.

Birbirinize fotoğraf göndererek chatleşmeyi sağlamayı hedefleyen uygulama bunun yanında fotoğraf üzerine herhangi bir metin ekleme, fotoğrafların üzerinde çizim yapma gibi birçok eğlenceli özelliği de bünyesinde barındırmaktadır.

Bunun yanında kısa bir video çekerek istediğimiz kişilere gönderebilmek de mümkün. Ancak karşımızdaki kişi bu medya ögelerini ancak kısa bir süre zarfında görebiliyor.

Bu da uygulamanın en ilgi çekici özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni nesil sosyal medya araçlarından birisi olan Snapchatgeçtiğimiz günlerde bir hack skandalı ile de karşı karşıya kaldı.

Kişisel fotoğraflar internete düştü ve birçok insan mağdur oldu. Bu gelişmenin ardından uygulamanın biraz kan kaybedeceği tahmin ediliyor.

Ancak yine de uygulamanın nitelikli özellikleri, eğlenceli eklentileri ile sektörde büyük pay sahibi olacağını tahmin ediyorsunuz. Bunun dışında uygulama herhangi bir üyelik işlemi de gerektirmiyor. Telefonunuza indirmeniz yeterli.

İndirmek için aşağıda yer alan linkleri kullanabilirsiniz.

Google Play Store

AppStore

https://www.youtube.com/watch?v=Z9h30NcVy4E

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz