Snapchat Güvenlik Tehdidi

Snapchat Güvenlik Tehdidi

Enstantane kaydetmek için kullanılan bir üçüncü taraf uygulama son birkaç hafta içinde konu güvenliğe geldiğinde Snapchat’te sorunlar oluşturdu.

Güvenliğini güçlendirmek için Snapchat hizmet üçüncü parti uygulamalarını kullanmaya devam edecek olan kullanıcıların hesaplarını kilitleyecek.

Snapchat bir blog yazısında, kullanıcılar üçüncü parti uygulamaları kullanacak olursa ve biz onların şifrenizi değiştirmek ve yetkisiz uygulamaları kullanmalarını durdurmak için bu Snapchatterları tespit edip hesaplarını durduracağız. Bugünden itibaren Snapchatter kullanıcılarına sorunu bildireceğiz dedi.

Snapchat’in yeni uygulaması bir üçüncü taraf kullanarak bir kullanıcıyı algılayacak ve hemen kendi şifresini değiştirmek için girişimde bulunacak. Bu husus için bir uyarı mesajı göndereceğiz. Bu mesajı ciddiye almazsanız şifreniz değiştirilerek açılabilir ve hesabınızı kilitlemek zorunda kalırız ama bunu yapmazsanız kalıcı hesabınızı kilitlemek için tehditler hala sürüyor olacak.

  1. parti uygulamaları kullanan bazı kullanıcılar da risk altında. Muhtemelen arkadaşlarınız ve kendinizi Snapchat’e erişmek için bir üçüncü taraf uygulamasını kullandığınızı fark edeceğiz diyerek bir uyarı gönderdi. Şifreniz size uyarı gönderildiğinde değiştirilmelisiniz yoksa Snapchat eriştiğinizde üçüncü parti uygulamaları durdurmak için hesabınız banlayacak.

Kaynak: blogspotsnapchat

Snapchat Güvenlik Tehdidi
Snapchat Güvenlik Tehdidi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz