Snail Games OBox Yeni Ucuz Konsol İle Tanışın

Çinli oyun şirketi Snail Games NVIDIA’nın Shield Tablet aynı işlemciye sahip yeni bir Android tabanlı oyun konsolu duyurdu.

OBox  oyun, müzik, film veya diğer dosyaları depolamak için kullanabileceğiniz depolama büyük miktarda sağlamak için flaş depolama 4GB, NVIDIA Tegra işlemci K1, 4GB  RAM ve bir sabit sürücü yuvasına sahip küçük bir oyun kutusudur.

Bu kutuyu markalaşma dalında oldukça net görebiliriz. Snail Games Android oyunlar eğiliminde olan tahmini olarak konsol başlıkları  Android oyunlarını çalıştıran kullanıcılar Xbox’a alternatif bir tür olarak OBox’u düşünmek isteyebilir. Çok daha ucuz olması kutuyu tercih edilebilir hale getiriyor. Tegra yongaları için optimize edilmiş bazı güzel görünümlü oyunlar, NVIDIA Shield ürün ailesi sayesinde vardır.

OBox’un en az iki sürümü olacaktır.  2 GHz işlemciye sahip iken biri  2.2 GHz Tegra K1 işlemci ile gelecektir. Her iki cips 32-bit, 192 GPU çekirdeği içeren NVIDIA Kepler grafik ile ARM Cortex-A15 dört çekirdekli işlemci vardır.

Snail Games kutular H2.65, 4K video kodlama ve kod çözme, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, 10/100 Ethernet, 2 USB 2.0 bağlantı noktası, 1 USB 3.0 bağlantı noktası, 3 HDMI portu, S / PDIF ve 5.1 için destek özelliği olan kanalları olacaktır. Oyun düğmeleri ve hareket kontrolleri ile kablosuz oyun denetleyicisi ile birlikte gelecektir.

Bu özellikleri ile memnun olanlar OBox aslında 4 farklı modülleri vardır anakart, işlemci kartı, multi-medya kurulu ve sabit disk için birer tane bulunur. Şirket, aygıtı satın aldığınızda istediğiniz modülleri seçmeniz mümkün olacak diyor. Ayrıca tüm cihaz yerine tek bir modül değiştirerek gelecekte OBox yükseltmek mümkün olacak.

Snail Games OBox henüz ne kadara mal olacak veya nerelerde kullanılabilir olacak bir açıklama yapılmamıştır.

 

Snail Games OBox Yeni Ucuz Konsol İle Tanışın
Snail Games OBox Yeni Ucuz Konsol İle Tanışın

Kaynak: CNX Software

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz