Sky Now TV Windows 8.1 Destekliyor

Sky Now TV hizmeti için Windows 8.1’de artık kullanılabilir olduğunu duyurdu ve uygulaması artık Microsoft’un Windows Store’unda mevcut olacak.

Yeni Windows 8.1 Sky şimdi TV uygulaması ve diğer sürümleri ile aynı özelliklerle birlikte geliyor. 6.99 Euro aylık eğlence paketi alabilirsiniz. Bir aylık Sinem  9,99 euro ve 6,99 eıro için bir Sky Sports alabilirsiniz.

Windows’ta 8.1 TV müşterilerin en son gişe rekorları kıran filmler,  Sky Sports kanallarından canlı aksiyon keyfini başka bir yolla sunar. Sky Now TV’den en iyi ödemeli TV kanalları 13 gösterilerini görmenin keyfine varılacak anlamına gelir. Uygulama yüklemek için Windows Store üzerinden bulunabilir.

Gidon Katz, Now TV Müdürü Elf ve Home Alone gibi, Disney Frozen gibi son Noel filmleri izlenebilir. festivaller izlenebilir dedi. Now TV bu Noel izlemek için müşterilere başka bir platform vererek Windows 8.1 başlatmak için heyecan duyuyor.  Yeni bir heyecan için ise Mad Men tam serisi gibi seçimler yapabilirsiniz. Bilgisayarda en güzel dizileri izleyebilirsiniz.

Windows 8.1 için Sky Now TV hakkında daha fazla bilgiyi Sky’ın kendi web sitesinden bulabilirsiniz.

 

Sky Now TV Windows 8.1 Destekliyor
Sky Now TV Windows 8.1 Destekliyor

Kaynak: Sky

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz